Περίπου 200 άρθρα γράφτηκαν για τους ερασιτέχνες των Καλαβρύτων από το kalavrytanet

Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, για τις δυο ομάδες της ορεινής επαρχίας, Α.Ε Καλαβρύτων και Α.Ο.Σκεπαστού, το kalavrytanet έχει αφιερώσει χώρο στο site του για 200 περίπου άρθρα. Οι δύο αυτές ομάδες απομονωμένες από τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο της Αχαΐας, κυρίως λόγω της γεωγραφικής θέσης, καλούνται να αντιμετωπίζουν διαχρονικά σαφώς μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά των ανταγωνιστών τους. Δυσκολότεροι χειμώνες κατά τις προπονήσεις, χειμερινή επαγγελματική σεζόν που απορροφά μέρος των αθλητών, χρονοβόρες και επίπονες πριν από τις αναμετρήσεις μετακινήσεις σε εκτός έδρας αγώνες, αλλά και '' απόσταση '' από τα κέντρα λήψης αποφάσεων είναι μερικά από αυτά.

Το kalavrytanet, από την σύστασή του, πέραν των άλλων θεμάτων, έδωσε ηθελημένα μεγάλο βάρος στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο σε κάθε προσπάθεια που σαν στόχο έχει την διατήρηση των νέων παιδιών σε δράσεις που ωφελούν την ψυχή και το σώμα, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Κοντά στους αγώνες των ανδρικών ομάδων, ιδίως στους εντός αλλά και σε αρκετούς εκτός έδρας αγώνες, κοντά σε παίδες- προπαίδες και μπάσκετ, δώσαμε ενημέρωση για τους αναγνώστες που δεν μπορούσαν να είναι παρόντες στο γήπεδο.

Πολλές στιγμές σε αυτή την πορεία, η εκούσια ή η ακούσια αδικία σε βάρος των τοπικών ομάδων δημιούργησε την ανάγκη για μια παρουσίαση αιχμηρή για την διαιτησία, κάτι που είναι λίγο πιο δύσκολο, για ευνόητους λόγους, να το πράξει η ίδια η ομάδα με επίσημο δελτίο τύπου.

Η παρουσίαση άδικων στιγμών με στοιχεία που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ( φωτογραφίες – video) διογκώνουν το θέμα μέσω της εξωστρέφειας αφού αυτά αναδημοσιεύονται από άλλα μέσα ενημέρωσης, δημιουργούν μια συσπείρωση των φιλάθλων των ομάδων, υποχρεώνει τους κριτές - διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί και ίσως προσφέρουν ένα θετικό προς το δικαιότερο αποτέλεσμα.

Η εθελοντική και αμισθί προσπάθεια του ενημερωτικού μέσου KALAVRYTANET απαίτησε πολλές ώρες στα γήπεδα, υπό άσχημες πολλές φορές καιρικές συνθήκες και ακόμα περισσότερες κατά την επεξεργασία πριν την ανάρτηση καθενός από τα άρθρα αυτά.

Χαλάλι....στόχος είναι τα παιδιά μας από 4 -5 χρονών και πάνω, αγόρια και κορίτσια, να έχουν τουλάχιστον αυτή τη διέξοδο που είναι και από τις λίγες στα μέρη μας. Μακάρι τα παιδιά που συμμετέχουν στο ποδόσφαιρο ,το μπάσκετ,τη ρυθμική και όποιο άλλο άθλημα δημιουργηθεί, να αυξάνονται συνεχώς και να γίνουν πολύ περισσότερα από τα 140 και πλέον που απασχολούνται στα δυο σωματεία σήμερα.

Τα άρθρα αυτά μπορεί να τα αναζητήσει κανείς μπαίνοντας στο KALAVRYTANET  όπου πάνω δεξιά υπάρχει το πεδίο ''αναζήτηση''. Εκεί αρκεί να γράψει Α.Ε.Καλαβρύτων ή Α.Ο.Σκεπαστού και να πατήσει το πλήκτρο ENTER

Παπαδόπουλος Θεόδωρος 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.