Περιμένουμε να δούμε προτάσεις και από Τουριστικούς Φορείς των Καλαβρύτων

Ειδική εκδήλωση πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και θέμα «Σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση που γίνεται αυτή την ώρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα, Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών και Αμερικής 32), πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου αυτού και παράλληλα εκπονείται Μελέτη Τουριστικού Προϊόντος και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας.

Η μελέτη στοχεύει στην αποτύπωση και ανάλυση στοιχείων τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων και προσφερόμενων εμπειριών, στην ανάδειξη της μοναδικής τοποθέτησης της Περιφέρειας ως τουριστικός προορισμός.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καλεί τους αναπτυξιακούς φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την τοπική κοινωνία του Τουρισμού και όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν ενεργά υποβάλλοντας τις προτάσεις τους, στο πλαίσιο μιας ανοικτής διαβούλευσης, ενώ θα ακολουθήσει και ηλεκτρονική διαβούλευση (από 25/7-11/9/2016), όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να αναρτήσουν συνοδευτικό υλικό μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας www.pde.gov.gr

Οι προτάσεις των συμμετεχόντων φορέων θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία εκπόνησης της «Μελέτης Τουριστικού Προϊόντος και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Περιμένουμε να δούμε αν θα υποβληθούν τέτοιες προτάσεις και από φορείς των Καλαβρύτων, το Δήμο, την Ένωση Ξενοδόχων, την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης ή από οποιοδήποτε άλλο τοπικό φορέα Τουρισμού του Δήμου μας. Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους προτάσεις που θα αποσκοπούν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, από όπου και αν προέρχονται.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.