ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Παγκόσμια ημέρα διαβήτη

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC), δράσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου Α΄ και θα είναι ανοικτές για κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν θα περιλαμβάνουν δωρεάν μέτρηση σακχάρου αίματος διανομή φυλλαδίων, ενημέρωση - ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και άλλα καθώς η ύπουλη αυτή αρρώστια προκαλεί το θάνατο τουλάχιστον 3.000.000 ανθρώπων ετησίως. Η πρόληψη, σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, την άσκηση, αλλά και τα φάρμακα, μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη.

Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη και υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.