ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Συνάντηση εργασίας «Επιχειρηματικής Ανακάλυψης» στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί συνάντηση εργασίας για την «Επιχειρηματική Ανακάλυψη» στον τομέα προτεραιότητας της Περιφερειακής Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης (RIS3), Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 9 το πρωί στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32, ισόγειο).

Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι προαπαιτούμενη για τη διαμόρφωση των κατάλληλων εργαλείων και πολιτικών για την προκήρυξη δράσεων στο συγκεκριμένο τομέα της RIS3 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στόχος της συνάντηση εργασίας είναι η ανάδειξη των δυνατοτήτων αλλά και των αναγκών των καινοτόμων επιχειρηματικών σχημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την τελική εξειδίκευση δράσεων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας σε συνδυασμό με την έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία στο συγκεκριμένο τομέα, με την κατάθεση-συζήτηση-επεξεργασία καινοτόμων προτάσεων.

Επιπλέον θα γίνει καταγραφή και παρουσίαση καινοτόμων ιδεών, καθώς και παρουσίαση ιδεών από επιμέρους τομείς.

Σχετική ανακοίνωση και πρόσκληση για την ημερίδα υπάρχει στην ιστοσελίδα http://dytikiellada.gr/ημερίδα-επιχ-ανακ-ris3-τπε

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διοργανώτρια Υπηρεσία «Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος» στο email: dytikiellada@mou.gr και στα τηλέφωνα 2613611417 ή 2613611405.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.