ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - "Λουκέτο" και πρόστιμα στα πυρηνελαιουργεία στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

«Λουκέτο» μπαίνει, πλέον, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα δύο πυρηνελαιουργεία που λειτουργούν στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών, καθώς οι διοικήσεις αυτών δεν συμμορφώθηκαν τελικά, σύμφωνα με τη νομοθεσία, έπειτα από τις υποδείξεις που έγιναν πριν από λίγες ημέρες από τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Π.Δ.Ε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και επεβλήθησαν αυστηρά πρόστιμα, σύμφωνα με τις παραβάσεις που έχουν διαπιστωθεί, ενώ στη Διεύθυνση Ανάπτυξης να προχωρήσει στο κλείσιμο των πυρηνελαιουργείων, όπως και έγινε.

Έτσι, με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη επιβάλλεται η οριστική αναστολή της λειτουργίας για φέτος, των δυο επιχειρήσεων, αφού οι περιβαλλοντικές συνθήκες της ατμόσφαιρας που έχουν δημιουργηθεί, όχι μόνο στη Δυτική Αχαΐα, τη ΒΙ.ΠΕ., την Πάτρα, αλλά και στις γύρω περιοχές είναι ανυπόφορη.

Να σημειωθεί πως στις εγκαταστάσεις, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της έχει κάνει τρεις φορές ελέγχους και μία φορά με την παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Γρ. Αλεξόπουλου και εκτός από τις υποδείξεις που είχαν γίνει, είχαν επιβληθεί και πάλι πρόστιμα και προσωρινή διακοπή λειτουργίας, όμως τελικά οι υπεύθυνοι δεν συμμορφώθηκαν.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.