ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-Πρόσκληση για διαδικασία διαπραγμάτευσης μεταφοράς μαθητών

Μία διαδικασία η οποία θα έπρεπε να έχει τελειώσει από το καλοκαίρι, πριν την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς, ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έχουν ήδη περάσει δυόμισυ μήνες από την έναρξη των σχολείων. Πρόκειται για τη διαδικασία της μεταφοράς των μαθητών, ένα θέμα το οποίο απασχολεί έντονα τους γονείς των μαθητών στο δήμο Καλαβρύτων.

 

Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής).

Μεταξύ των θεμάτων είναι και η ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης, νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Καλαβρύτων και Πατρέων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Δ.Χ. επιβατικό (ταξί) και Λεωφορεία, μέχρι ολοκληρώσεως του διεθνή τακτικού διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών σχολικών ετών 2014-2015 και 2015-2016 (και όχι πέραν τις 28-02-2015).

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr, καθώς και στις κατά τόπους Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίαση προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η διαδικασία διαπραγμάτευσης θα τελειώσει θα αναδειχθούν οι ανάδοχοι και αναμένουμε τα αποτελέσματα του διεθνή τακτικού διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών σχολικών ετών 2014-2015 και 2015-2016 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.