Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας- Τα θέματα της συνεδρίασης την Δευτέρα

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που μας απέστειλε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14.00 στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας:

Γνωμοδοτήσεις επί των Στρατηγικών Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» και του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2014-2020, όπως αυτές εγκρίθηκαν από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, περιλαμβάνει η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που απέστειλε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, η 15η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14.00 στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).

Μεταξύ άλλων, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει: την έγκριση υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης από το Περιφερειακό Κ.Ε.Κ. Δ.Β.Μ. Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, την έγκριση αναγκαιότητας έναρξης διαδικασίας ανοικτού πρόχειρου διαγωνισμού, ανάδειξης αναδόχου για την προμήθεια φορητών χειροκίνητων οργάνων μέτρησης εκπομπών αερίων ρύπων, την έγκριση αναγκαιότητας διενέργειας διαδικασιών προμήθειας ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής για τα οχήματα και μηχανήματα της Περιφέρειας, τον ορισμό εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση μετόχων της Ανωνύμου Εταιρείας ΑΝΑΙΤ Α.Ε. ΟΤΑ που εδρεύει στο Μεσολόγγι, καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».


 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.