ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Εθελοντική αιμοδοσία για όλο τον Ιούλιο

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία και να συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Οι δράσεις συνεχίζονται και από σήμερα και κάθε Τρίτη και Πέμπτη, για όλο τον μήνα Ιούλιο, θα διενεργείται εθελοντική αιμοδοσία στον ισόγειο χώρο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που βρίσκεται επί της οδού Ακτή Δυμαίων 5, στην Πάτρα.

Το εγχείρημα αυτό αποτελεί μία σημαντική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κέντρου Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

«Καλούμε τους πολίτες να συνεισφέρουν μέσω της προσφοράς αίματος, καθώς η αναγκαιότητά είναι πολύ μεγάλη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ειδικά κατά την θερινή περίοδο όπου παρατηρούνται μεγάλες ελλείψεις. Θα πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας δωρίζοντας αίμα, ζωή, χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία» υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος.

Ώρες λειτουργίας

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη για όλο τον Ιούλιο

Πρωί: 10 π.μ. – 1.30 μ.

Απόγευμα: 6 – 8.30 μ.μ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
17 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.