Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ενεργός συμμετοχή στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Αχαΐας

Και φέτος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας και στηρίζει τις ενημερωτικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με την πρόεδρο του Συλλόγου Λιολιώ Κολυπέρα, την κοινωνική λειτουργό του «Άλματος Ζωής» Κλεοπάτρα Τζιομάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνη Χαροκόπο και την Εκτελεστική Γραμματέα της Π.Δ.Ε Διονυσία Μαράτου, συζητήθηκε ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων για το 2015.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει στενότερη συνεργασία και για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να συμμετέχει ενεργά στο κάλεσμα των μελών του «Άλματος Ζωής» για την φετινή εκστρατεία που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο, ο οποίος είναι ο μήνας ενημέρωσης, κινητοποίησης και απομυθοποίησης του καρκίνου του μαστού

«Είμαστε πάντοτε στο πλευρό όσων προσφέρουν εθελοντικά ,παρέχοντας βοήθεια σε συνανθρώπους που πραγματικά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ή έχουν ανάγκη στήριξης κάθε μορφής. Θέλουμε και συνεισφέρουμε με κάθε τρόπο στις σημαντικές δράσεις που έχουν ως στόχο την ενημέρωση των συμπολιτών μας για αυτό το σοβαρό ζήτημα, περνώντας τους παράλληλα, και το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Να σημειωθεί πως αντίστοιχη συμμετοχή είχε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τόσο πέρσι με τη δράση «Pink the Port», όσο και πρόπερσι με την εκδήλωση «Pink the Bridge» και το πέρασμα της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης Ευαισθητοποίησης Πολιτών για την πρόληψη και την προαγωγή της Υγείας σε συνεργασία με φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που ψηφίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.