ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - Διπλή η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για το 2015

Με διπλή συνεδρίαση ξεκινά το 2015 για το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την οποία θα παρουσιαστεί και θα προταθεί προς έγκριση το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το νέο έτος.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και ώρα 15.00΄ στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50), ενώ η δεύτερη θα ακολουθήσει μία ώρα αργότερα.

Το μόνο θέμα που θα συζητηθεί στην ειδική συνεδρίαση είναι η «Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2015 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το οποίο συνοψίζει Α) τους ετήσιους εγκεκριμένους προϋπολογισμούς: της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Ν.Π.Δ.Δ. της Π.Δ.Ε με την επωνυμία «Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών-Η Ελπίδα», Β) τους πίνακες στοχοθεσίας που αποτυπώνουν σε συνοπτική μορφή τα στοιχεία των προϋπολογισμών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και σε διακριτούς πίνακες τη στοχοθεσία του Ν.Π.Δ.Δ. της Π.Δ.Ε με την επωνυμία «Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών-Η Ελπίδα», που έχει ενταχθεί στο Ο.Π.Δ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Εισηγητής θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χαράλαμπος Αριστειδόπουλος.

Στη 2η συνεδρίαση, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στην ημερήσια διάταξη, τα θέματα της έγκρισης παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της 6ης Υ.Πε., του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών – «Η ΕΛΠΙΔΑ» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Π.Γ.Ν. Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», για δύο χρόνια ακόμα και η έγκριση του πίνακα έργων που προτείνονται να μεταφερθούν για ένταξη στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 της Περιφέρειας.


 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.