ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - Δελτίο Τύπου για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Στο Αίγιο αύριο για τον εορτασμό των Θεοφανείων ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας – Αναλυτικά το πρόγραμμα Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων

 

Αύριο Τρίτη, ημέρα εορτασμού των Θεοφανείων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα παραβρεθούν με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων, στις τελετές αγιασμού των υδάτων που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, στην πόλη του Αιγίου θα βρίσκεται αύριο το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να συμμετέχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού των Θεοφανείων και στον αγιασμό των Υδάτων στο νέο λιμάνι.

Στην Αχαΐα, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα παραβρεθεί στον καθαγιασμό των Υδάτων στην Πάτρα, όπως και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος στην Κάτω Αχαΐα, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου θα βρίσκεται στο Δρέπανο και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόδωρος Νασιώτης στα Καλάβρυτα.

Στην Ηλεία, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Λάμπης Αριστειδόπουλος και ο βοηθός Περιφερειάρχη και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ολυμπισμού, Εθελοντισμού & Αθλητισμού Παναγιώτης Μπράμος, θα παραστούν στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο Κατάκολο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Πλατανιάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Αρβανιτάκης, θα παραστούν στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην Κυλλήνη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Εύη Βεργοπούλου στη Γλύφα του Δήμου Πηνειού, Μ. Αγιομυργιαννάκης στο Παλούκι Ήλιδας, ο Κ. Μητρόπουλος στο Κάτω Σαμικό και στη Ζαχάρω και η Γ. Μαρτζάκλη στην Τ.Κ. Κακοταρίου Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στην Αιτωλοακαρνανία, η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Χριστίνα Σταρακά θα βρίσκεται στην πόλη της Ναυπάκτου και μαζί της και η Περιφερειακή Σύμβουλος Α. Κωνσταντοπούλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας στον Αστακό και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Υφαντής στο Αγρίνιο. Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Σ. Αυγέρης στο Θέρμο, οι Ε. Καρδάρα και Γ. Τσόγκας στην Αμφιλοχία, ο Α. Ευθυμίου στο Αιτωλικό και ο Ν. Μπαλαμπάνης στο Μεσολόγγι.


 


 


 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.