Περιφέρεια - Αύριο η Συντονιστική Συνάντηση για το Let's Do It Greece!

Αύριο, Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου 2015 στις 11 π.μ., στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα), πραγματοποιείται η Συντονιστική Συνάντηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Lets Do It Greece, στην οποία έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι Δήμων, φορέων, εθελοντικών οργανώσεων και ομάδων πολιτών της Περιφέρειάς μας, ώστε να ενημερωθούν από την συντονιστική ομάδα, για τον καλύτερο σχεδιασμό και συντονισμό των δράσεών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει ως στόχο την ανάδειξη της ευαισθητοποίησης των τοπικών κοινωνιών στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος για πρόοδο και ποιότητα ζωής και την ενεργό συμβολή στη διάδοση του εθελοντισμού.

«Θα πρέπει όλοι οι πολίτες να δραστηριοποιηθούμε και να κινητοποιηθούμε για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο. Ένα καλύτερο μέλλον τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τα παιδιά μας», υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο «Let’s Do it Greece 2015», το ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Καμπάνιας «Let’s Do it World».

Το «Let's Do It» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες επιχειρήσεις, φορείς, εθελοντές και απλοί πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, συμμετέχουν αναβαθμίζοντας αισθητικά τις πόλεις τους, τις γειτονιές τους, τα πάρκα τους, τα δάση τους, τις παραλίες τους, περνώντας μήνυμα αλλαγής, βελτίωσης και προστασίας για το φυσικό και αστικό περιβάλλον.

Μία ημέρα το χρόνο συντονισμένα όλοι οι φορείς και οι εθελοντικές, περιβαλλοντικές οργανώσεις αναλαμβάνουν και υλοποιούν δράσεις για μια Ελλάδα ομορφότερη και καθαρότερη, καθαρίζοντας από απλές περιοχές έως σημαντικά οικοσυστήματα, συμβάλλοντας παράλληλα στη διάδοση του Εθελοντισμού στη χώρα μας.

Ο Περιφερειάρχης καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αυριανή συντονιστική συνάντηση φορέων.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.