Ενώ Περιφέρεια και Αγροδιατροφική Σύμπραξη συμμετέχουν στην 84η ΔΕΘ, απών για άλλη μια φορά ο Δήμος Καλαβρύτων!!!

Μόλις τρεις μήνες πριν, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, στο πρόγραμμα του νυν δημάρχου Καλαβρύτων κ. Θανάση Παπαδόπουλου, υπήρχε ιδιαίτερη και σημαντική αναφορά, στο αγροτικό και τουριστικό προϊόν της περιοχής μας και στους τρόπους προώθησης αυτού. Ειπώθηκαν διάφορα και κατά τη γνώμη μου σημαντικά στις προεκλογικές ομιλίες του κ. Παπαδόπουλου και οι δημότες του δήμου Καλαβρύτων, αγρότες, κτηνοτρόφοι, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, όπως φάνηκε και με την ψήφο τους, τα πίστεψαν και τα επικρότησαν. Δυστυχώς τρεις μήνες μετά, η απουσία για άλλη μια φορά του Δήμου Καλαβρύτων από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, οι εκδηλώσεις της οποίας κορυφώνονται το σαββατοκύριακο, δείχνει ότι ο χρόνος από τις αυτοδιοικητικές εκλογές μέχρι σήμερα, πέρασε τελείως ανεκμετάλλευτος και σε αυτόν τον τομέα. Ας είμαστε επιεικείς αυτή  τη φορά με τη νέα δημοτική αρχή και ας της δώσουμε το ελαφρυντικό του... πρωτάρη. Ελαφρυντικό που για να είμαστε δίκαιοι θα έπρεπε να το έχει και ο πρόσφατα εκλεγείς Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης που παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου της Περιφέρειας ανέλαβε τη προηγούμενη Δευτέρα πανέτοιμος και...  

Στην 84η ΔΕΘ συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη

Στο 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη θέτοντας στο επίκεντρο την πρωτογενή παραγωγή.

Η Περιφέρεια θα είναι παρούσα στη γαστρονομική έκθεση «Η Ελλάδα στο … πιάτο μας» με στόχο να αναδειχθούν τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα από τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, όπως λάδι, μέλι, κρασί, ζυμαρικά, σταφίδες κ.α.

Από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν και να γνωρίσουν τα προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες παραγωγοί της Δυτικής Ελλάδας θα γνωρίσουν μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως, την Ινδία που φέτος είναι Τιμώμενη Χώρα στη 84η ΔΕΘ.

 Β. Αποστολόπουλος

Β. Αποστολόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.