Περιφέρεια: 850.000 ευρώ από το πρόγραμμα επενδύσεων για εργασίες συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου Αχαΐας

Υπεγράφη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Γιάννη Λύτρα, η σύμβαση του έργου «Εργασίες Συντήρησης Οδοποιίας του Εθνικού Οδικού Δικτύου Αχαΐας», παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Μπεσαράτ Φάρες και της αναδόχου Εταιρείας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 850.000 Ευρώ πλέον ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας μετά την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε από την έλλειψη ρευστότητας η Περιφέρεια καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσουν τα έργα που έχουν ήδη προγραμματισθεί.

Εκφράζοντας και τη βούληση του ίδιου του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, ζήτησε από την ανάδοχο Εταιρεία να είναι έτοιμη, μόλις εξομαλυνθεί η κατάσταση στο τραπεζικό σύστημα, να ξεκινήσει τις εργασίες συντήρησης.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.