Περί αιτημάτων επιχορηγήσεων συλλόγων από το Δήμο Καλαβρύτων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης

γράφει ο Β. Αποστολόπουλος

 

Βλέποντας τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 30/4 του Δήμου Καλαβρύτων, στο άρθρο του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ με τίτλο "Δημοτικό συμβούλιο με τα όλα του θα είναι το επόμενο ( 30/4 ώρα 18.00)"  (διαβάστε εδώ), τα 10 τελευταία θέματα από το νούμερο 24 έως το νούμερο 33, αφορούν αιτήματα συλλόγων για επιχορηγήσεις από το Δήμο Καλαβρύτων.

Ρίχνοντας μια πιο προσεχτική ματιά στα παραπάνω αιτήματα, μόνο τρείς από τους συλλόγους αναφέρουν τον λόγο για τον οποίο υποβάλλουν αιτήσεις για επιχορήγηση από το Δήμο. Οι υπόλοιποι υποβάλλουν αιτήματα για επιχορήγηση χωρίς καμιά αιτιολογία. Ελπίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, να υπάρχει, και αν όχι το Δ.Σ. να ζητήσει, αιτιολογία και για τα υπόλοιπα αιτήματα και να υπάρχει ενημέρωση των δημοτών για το που και για ποιο λόγο δίνονται τα χρήματα.

Επίσης πρέπει να ληφθεί υπόψη η αναγακιότητα ή όχι αυτών των αιτημάτων και να παρακολουθηθεί η εξελιξή τους από το Δήμο, πράγματα αυτονόητα ειδικά σήμερα που η η εποχή των παχιών αγελάδων πέρασε, και τα χρήματα των δημοτών δεν μπορούν να σκορπίζονται χωρίς λόγο.

Σε διαφορετική περίπτωση οι σύμβουλοι που θα ψηφίσουν υπερ, των χωρίς αιτιολογία και χωρίς αναγκαιότητα επιχορηγήσεων των συλλόγων, είτε αυτοί ανήκουν στη συμπολίτευση, είτε στην αντιπολίτευση, πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους. 

Περιμένουμε...

 

Β. Αποστολόπουλος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.