Παρουσία Ριζούλη η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στη Χαλανδρίτσα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας υλοποιώντας τον προγραμματισμό του στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας «ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ: ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» πραγματοποίησε με επιτυχία μια ακόμη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, αυτή τη φορά στην Χαλανδρίτσα στις 8.8.2016.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η τοπική Οργάνωση Μελών Χαλανδρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ενώ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της και έδωσε το παρόν ένα σημαντικό τμήμα της τοπικής κοινωνίας.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης ο οποίος αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης τον τελευταίο χρόνο στη συνέχεια ανέπτυξε εκτενώς τις άμεσες προτεραιότητες της αριστερής διακυβέρνησης τόσο στο πεδίο της ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας όσο και της θεσμοθέτησης μέτρων για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Οι πολίτες που συμμετείχαν εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα καθημερινά τους ζητήματα και έθεσαν αρκετά ερωτήματα ενώ ακολούθησε και διάλογος με τον Βουλευτή.

Ουσιαστική ήταν και η παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου Ερυμάνθου και Αντιπροέδρου του ΕΟΠΠΥ Τάκη Γεωργακόπουλου τόσο σε θέματα σχετικά με την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας όσο και σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όπως η λειτουργία των μονάδων υγείας της περιοχής, η διαχείριση του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, η άρδευση των καλλιεργειών από το φράγμα του Ντασκά κ.α.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αφορμή το επικείμενο συνέδριο του κόμματος θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα με παρόμοιες ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις με σκοπό να διατηρήσει έναν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την κοινωνία.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
11 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.