Παρουσία του Δημάρχου και σε σκληρές συνθήκες η επισκευή του κεντρικού αγωγού.

Μετά από πολλές ώρες δουλειάς από τους εργάτες του Δήμου Καλαβρύτων και κάτω από δύσκολες συνθήκες εντοπίστηκε τελικά η βλάβη σε βάθος 3,5 μέτρων. Ο σπασμένος κεντρικός αγωγός πιθανόν λόγω καθίζησης του εδάφους και ο εντοπισμός του σημείου ήταν αρκετά δύσκολος. Από τις 7.00 το πρωί οι τεχνικοί του Δήμου με την βοήθεια του συνεργαζόμενου μηχανήματος αναζητούσαν το σημείο το οποίο τελικά ανευρεθεί αργά το απόγευμα και επισκευάστηκε πριν από λίγο (20.45). Αφού γίνουν οι σχετικές δοκιμές πίεσης το νερό θα δοθεί και πάλι στην πόλη και στους καταναλωτές.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εργαζομένους οι οποίοι δούλεψαν για πολλές ώρες στις λάσπες διατρέχοντας πάντα τον κίνδυνο να καταρρεύσουν τα τοιχώματα του ανοίγματος που είχε δημιουργήσει το μηχάνημα εκσκαφής.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί το ενδιαφέρον του Δημάρχου κ. Λαζουρά τόσο για το πρόβλημα της ύδρευσης όσο και για τους εργαζομένους του Δήμου και η ευγενική του χειρονομία να τους προσφέρει ο ίδιος νερά και παγωτά.

Θεόδωρος Παπαδόπουλος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.