Παρέμβαση της Ριζικής ανατροπής. Μέτωπο της αντιπολίτευσης συναντούν οι σκέψεις για το ''Μουσείο''

Οι κ.κ. Κούκιος Κων/νος και Βασιλόπουλος Λεωνίδας προσυπογράφουν την πρόταση της Δ.Ε.ΚΑ που έκανε ο επικεφαλής της κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος σχετικά με τα θέματα του Μουσείου Καλαβρύτων και ''ανοίγουν '' το πρόβλημα στα μάτια της τοπικής κοινωνίας.

Για το λόγο αυτό απέστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Καλαβρύτων η οποία είναι η ακόλουθη :

 Προς: τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Καλαβρύτων

κο Δημήτριο Καντογιάννη

 

Προσυπογράφουμε την πρόταση του επικεφαλής της ΔΕΚΑ Δημήτρη Κατσικόπουλου για πρόσκληση φορέων στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση του θέματος του ΔΜΚΟ και της σύνταξης αρχιτεκτονικής μελέτης για την ανάπλαση του Τόπου Εκτέλεσης μέσω του Γερμανοελληνικού ταμείου και προτείνουμε επιπλέον, την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στην π Μαθητική Εστία Καλαβρύτων, για να παραβρεθούν σε αυτή όσο το δυνατόν περισσότεροι Καλαβρυτινοί (εκπρόσωποι Μαρτυρικών Χωριών, πολίτες, φορείς, κλπ) καθώς και για την συμμετοχή του Προέδρου του ΔΜΚΟ και ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθότι η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. δεν έχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

Τέλος πιστεύουμε ότι σε αυτή τη συνεδρίαση πρέπει να παραβρεθεί σύσσωμη η Καλαβρυτινή κοινωνία, για να αποφασίσει η ίδια για το μέλλον και το ρόλο του ΔΜΚΟ, για τον Τόπο Εκτέλεσης και για το πλαίσιο διεκδίκησης των Γερμανικών επανορθώσεων.

Αυτό δεν είναι υπόθεση κανενός άλλου, ει μη μόνον όλων των Καλαβρυτινών.

Για την Ριζική Ανατροπή

 

Κώστας Κούκιος              Λεωνίδας Βασιλόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.