Παρέμβαση στον Υπουργό Υγείας για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Σε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων του Υπουργείου Υγείας με Διοικητές Νοσοκομείων προκειμένου να αναγνωστούν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που υπάρχουν,παραδώθηκε σχετικό υπόμνημα απο τον κύριο Ιωάννη Μετζελόπουλο.Το δελτίο τύπου της Γ.Ν Ανατολικής Αχαίας εχει ως εξής:

Στο πλαίσιο της συνάντησης των Διοικητών των Νοσοκομείων της χώρας με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας (Υπουργό κ. Βορίδη κ. λ. π.), ο αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας κ. Γιάννης Μεντζελόπουλος, παρέδωσε υπόμνημα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο για τα κυριότερα προβλήματα της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

Σε συνέχεια και των όσων προφορικά είχε αναπτύξει προ ημερών κατά την επίσκεψη του κ. Γρηγοράκου στην Πάτρα, ο κ. Μεντζελόπουλος εστίασε στις ελλείψεις προσωπικού στο ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Απο την μεριά μας να αναφέρουμε ότι τα προβλήματα των υπηρεσιών τα γνωρίζουν καλύτερα οι αρμόδιοι.Ευχόμαστε αν δεν έχει ήδη δρομολογηθεί επαρκής και βιώσιμη λύση για το θέμα των ασθενοφόρων να τεθεί ΑΜΕΣΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.