Παρέμβαση Νικολόπουλου για την "Κιβωτό της Αγάπης"

Ζήτημα ημερών είναι η πληρωμή των οφειλομένων του ΕΟΠΥΥ στην «Κιβωτό της Αγάπης», αλλά και σε άλλα Ιδρύματα της περιοχής, γνωστοποίησε την Πέμπτη ο πρόεδρος του Οργανισμού, Δ. Κοντός, στον βουλευτή Αχαΐας και Γραμματέα της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, Νίκο Νικολόπουλο.

Ο κ. Νικολόπουλος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως κάθε μέρα που περνάει χωρίς τα Ιδρύματα να λαμβάνουν τα οφειλόμενα από τα νοσήλια χρήματα, καθιστά υπό αμφισβήτηση ακόμα και τη δυνατότητα συνέχισης λειτουργίας του, γεγονός με πολύ μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο στην περιοχή.

Επίσης, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε τον άνισο αγώνα που καθημερινά δίνουν οι άνθρωποι μέσα στην «Κιβωτό της Αγάπης» και σε άλλα Ιδρύματα, ο οποίος έγινε πολύ δυσκολότερος στα χρόνια της μνημονιακής «λαίλαπας», καλώντας τον Οργανισμό να συμβάλλει από την πλευρά του στην ενίσχυση και υποβοήθηση της λειτουργίας τους μέσω της σταθερής καταβολής των νοσηλίων.

«Η προνοιακή πολιτική στην Ελλάδα δεν μπορεί να χάσει ούτε ένα ευρώ, επιπλέον. Πέραν τούτου, είναι ζήτημα ηθικό, αλλά και πολιτικό, η στήριξη του κράτους στις προνοιακές δομές που λειτουργούν χάρη στον εθελοντισμό – έως του σημείου της αυτοθυσίας – ενεργών πολιτών» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος δεσμεύτηκε να έχει διαρκή ενημέρωση και επικοινωνία για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.   

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.