Παράταση των συμβάσεων για 42 εργαζόμενους στον Δήμο Καλαβρύτων

Η παράταση των συμβάσεων  για τους 42 εργαζομένους στο Δήμο Καλαβρύτων που εργάζονται με 5μηνη σύμβαση θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ( 4η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 17.00) .Οι συμβάσεις αυτές περιλαμβάνονται στο  Πρόγραμμα ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, μέσω ΟΑΕΔ για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του δήμου.

Εκτός από τα θέματα ''έκπληξη'' που πάντα υπάρχουν,στην ημερήσια διάταξη μεταξύ άλλων είναι : προυπολογισμοί για το 2016, των νομικών προσώπων και επιχειρήσεων του δήμου και του Δήμου Καλαβρύτων στο συνολό του.

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

1. Περί έκδοσης ψηφίσματος για την αποτροπή της κατάργησης και για τη διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας.
2. Περί αποδοχής και διάθεσης ποσού 100.000,00 € από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2015.
4. Περί λογιστικής τακτοποίησης εισπράξεων και οφειλών ΔΕΗ έτους 2015.
5. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης, ποσού 45.911,03 €, από το ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων Γ΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΤΟΥΣ 2015.
6. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 7.128,00 € από επιχορήγηση του Υπουργείου Οικονομικών για την καταβολή της αποζημίωσης των υπαλλήλων του Δήμου Καλαβρύτων οι οποίοι εργάστηκαν κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.
7. Περί παράτασης των συμβάσεων των 42 εργαζομένων στο Δήμο Καλαβρύτων με 5μηνη σύμβαση του Προγράμματος ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, μέσω ΟΑΕΔ για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του δήμου.
8. Περί συζήτησης και ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2016, του Δήμου Καλαβρύτων και του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2016, του Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί έγκρισης της μελέτης κατασκευής του έργου: «Αποπεράτωση Ανάπλασης Πεζοδρομίου προς ηλεκτρομηχανή Τ.Κ. Σκεπαστού» και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του.
10. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Διευθέτηση ομβρίων υδάτων οικισμού Μανεσίου» Τ.Κ. Μανεσίου Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
11. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στη θέση [Λούζτιζα] οικισμού Μικρού Ποντιά Τ.Κ. Μικρού Ποντιά Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
12. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΤΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (Δ.Μ.Κ.Ο.).
13. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κ.Π.Ν.&.Α.).
14. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2016 της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ -ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ)».
15. Περί έγκρισης των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 (Ισολογισμός κλπ.) της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ -ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ)».
16. Περί διαγραφής χρεών.
17. Περί χορήγησης χρηματικού βοηθήματος σε απόρους κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων που υπέβαλαν σχετική αίτηση και δικαιολογητικά.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΩΡΑ 18.30

1. Περί συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2016 και της Στοχοθεσίας του Δήμου για το έτος 2016.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.