Παραίτηση του Θύμιου Βαζαίου από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Σύμφωνα με πληροφορίες του KalavrytaNet παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων ο κ. Θύμιος Βαζαίος, ο οποίος βρισκόταν στη θέση αυτή απο το 2009.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του η προσφορά του ήταν απόλυτα επιτυχημένη και είναι απορίας άξιον πως πήρε την απόφαση αυτή. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς θα καταφέρει να τον μεταπείσει. 

Από το 2009 μέχρι σήμερα που στο τιμόνι του ήταν ο Θύμιος το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση και έγινε ένα απο τα κορυφαία χιονοδρομικά της χώρας μας. Μία επιχείρηση που εν μέσω κρίσης απέφερε κέρδη όχι μόνο στο δήμο αλλά γενικά στην επαρχία μας. Είναι κρίμα λοιπόν σε τέτοιους ανθρώπους να μην τους δίνεται η δυνατότητα να συνεχίζουν να προσφέρουν για τον τόπο μας.

 

Ο κ. Θύμιος Βαζαίος κατάγεται από τα Καλάβρυτα και έχει σπουδάσει Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Έχει διατελέσει βοηθός καθηγητή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για πολλά χρόνια και εργασίες του, κυρίως επάνω στις εφαρμογές των ήπιων μορφών ενέργειας, έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Εργάστηκε στον κλάδο των πετρελαιοειδών και πήρε διευθυντικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2009 έως σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α.». 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.