Κατά παραγγελία ΚΤΕΛ..... κόπηκαν τα κλαδιά στην Κέρτεζη !!!

Μετά από παρέμβαση - απειλή του ΚΤΕΛ Αχαΐας, συνεργείο του Δήμου Καλαβρύτων με την συμβολή του τοπικού Αστυνομικού τμήματος προχώρησε στον καθαρισμό κλαδιών που εμπόδιζαν την ασφαλή διέλευση των λεωφορείων  στον δρόμο της Κέρτεζης.

Ποιο συγκεκριμένα το ΚΤΕΛ απέστειλε σχετικό έγγραφο με το οποίο προειδοποιούσε ότι αν δεν κοπούν τα επικίνδυνα κλαδιά θα διακόψει τα δρομολόγια. Το πρόβλημα αυτό έχει ήδη απασχολήσει και οδηγούς φορτηγών που λόγω του αυξημένου ύψους τους δυσκολεύονται να περάσουν και σε άλλα  σημεία. Ένα τέτοιο σημείο είναι στο 3ο χιλιόμετρο Καλαβρύτων- Πατρών,στα παλιά ψυγεία. Την περασμένη εβδομάδα όπως μας πληροφόρησε ο Παναγιώτης .Ρ  οδηγός μεγάλου φορτηγού στο σημείο αυτό κατέστρεψε το προστατευτικό πανί της καρότσας του επειδή επέλεξε να περάσει γιατί αν ακινητοποιούσε το μεγάλο όχημα θα δημιουργούσε πρόβλημα στην ελεύθερη κυκλοφορία των άλλων οχημάτων.

Πέρα όμως από τα κλαδιά των δέντρων που εμποδίζουν φορτηγά και λεωφορεία ,σε μεγάλα κομμάτια του οδικού δικτύου π.χ Πούντας Καλαβρύτων τα χόρτα δεξιά και αριστερά των δρόμων έχουν πλέον καταλάβει τμήμα του δρόμου με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τα διασταυρούμενα αυτοκίνητα ειδικά κατά την διάρκεια της νύκτας.

Περιφέρεια και Δήμος Καλαβρύτων εκτός από τον χειμώνα έχουν δουλειά και το καλοκαίρι στους δρόμους.....Ας την κάνουν !!!!

 

Θεόδωρος Παπαδόπουλος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.