Παραδοσιακά κάλαντα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας από το Μουσικό Σχολείο και το Αρσάκειο Πάτρας

Παραδοσιακά κάλαντα και διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από διάφορες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και την υπόλοιπη χώρα, έψαλαν στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πατρών και του Αρσάκειου Γυμνασίου, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας.

Τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου οι οποίοι είπαν τα κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, υποδέχθηκαν εκτός από τον κ. Κατσιφάρα, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Λάμπης Αριστειδόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος και Νίκος Υφαντής, Διευθυντές και στελέχη της Περιφέρειας, καθώς και η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου.

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν καλές γιορτές και έναν ευτυχισμένο νέο χρόνο, τονίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το συγκεκριμένο σχολείο, που φιλοξενεί σχεδόν 300 παιδιά, ενώ μίλησε και για την ιδιαίτερη σημασία που έχει η μουσική για όλους μας.

«Η μουσική καθορίζει τον άνθρωπο. Δεν είστε απλώς ένα ακόμα σχολείο, αλλά ένα μουσικό σχολείο που μας δείχνει έναν άλλο, διαφορετικό δρόμο αξιών και ευαισθησιών» υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

Τις θερμές ευχές του έδωσε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας και στους μαθητές και στους καθηγητές του Αρσακείου δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είστε η ελπίδα και η μεγάλη ανατροπή θα γίνει από εσάς. Μια νέα αρχή, την οποία θα κάνετε εσείς, όπως θέλει και απαιτεί πλέον η κοινωνία μας».


 

Το πρόγραμμα για παραμονή Χριστουγέννων

Αύριο Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας θα υποδεχθεί στο γραφείο του για να του πουν τα κάλαντα, την Μπάντα του ΚΕΤχ (ώρα 9.30 π.μ.), τη Μπάντα του Δήμου Πατρέων (10.30 π.μ.) και στις 11.30 το πρωί θα ακολουθήσει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.