Παναιγιάλειος Γ.Σ.: Οι Κάρτες Διαρκείας για την τρέχουσα περίοδο 2019-2020 είναι ήδη σε κυκλοφορία

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως οι Κάρτες Διαρκείας για την τρέχουσα περίοδο 2019-2020 είναι ήδη σε κυκλοφορία.

Οι τιμές τους έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

V.I.P. Θύρα επισήμων: 50 ευρώ

Θύρες 1,3,4: 30 ευρώ

Οι πιο πάνω τιμές αφορούν όλους τους φιλάθλους πλην των μαθητών ως 14 ετών οι οποίοι θα εισέρχονται Δωρεάν. Επίσης τονίζουμε ότι οι συγκεκριμένες κάρτες θα ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.(Αγώνες πρωταθλήματος, Play off και Κυπέλλου). Σε επόμενο Δελτίο τύπου θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα σημεία πώλησης.

Αντιλαμβανόμενοι τους δύσκολους καιρούς οι τιμές έχουν προσαρμοστεί σε πολύ προσιτά επίπεδα προσδοκώντας την όσο μεγαλύτερη ανταπόκριση στην προσπάθειάς μας.

Παράλληλα, μετά από προτάσεις που έγιναν στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου διαθέσιμες είναι και οι κάρτες Member Club για όσους φίλους της ομάδας θέλουν να ενισχύσουν με μεγαλύτερα ποσά. Είναι χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες, Platinum, Gold και Silver και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοίκηση για το πώς μπορούν να τις αποκτήσουν.

Η Διοίκηση του Π.Γ.Σ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.