ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ευχαριστίες

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά το πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση της ομάδας μας.

Ιδιαιτέρως όμως θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Άγγελο Τσιγκρή, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας κ. Τάκη Ανδριόπουλο, την Αντιδήμαρχο Έργων και επικεφαλής της Παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» κ. Βασιλική Ψυχράμη, τον Αντιδήμαρχο Αξιοποίησης Δημοτικής περιουσίας και Κληροδοτημάτων κ. Παναγιώτη Μαρινόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής κ. Στράτο Βαρδάκη, την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώτα Γκρέμου, τον κ. Άρη Πατσόπουλο εκπρόσωπο του πολιτικού γραφείου του κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Αρίστο Τηλιγάδη και κ. Κώστα Δεληγιάννη, τον Γενικό Διευθυντή της ΠΕΣ κ. Μίλτο Σταυρόπουλο, τον επιχειρηματία κ. Κώστα Μπακαλάρο, τον Πρόεδρο του Αχιλλέα καμαρών κ. Ανδρέα Νιγιάννη και τον Γραμματέα της ΑΕΑ κ. Κώστα Κωστόπουλο.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους δημοσιογράφους του τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που πρόβαλαν την εκδήλωσή μας από τα μέσα τους και φυσικά τον Πύργο των Υψηλών Αλωνίων και τον ιδιοκτήτη του κ. Νίκο Φράγκο για την φιλοξενία.

Η Διοίκηση του Π.Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.