''Παιδο.. μάζωμα'' και τρεις νέοι προπονητές στην επανέναρξη των παιδικών τμημάτων

Η με την καλή της έννοια  χρήση της λέξης παιδομάζωμα είναι αυτή που ταιριάζει στην ανταπόκριση που έδειξαν γονείς και παιδιά στο κάλεσμα για την επανέναρξη των ακαδημιών ποδοσφαίρου της αθλητικής ένωσης Καλαβρύτων.  Χθές Δευτέρα το Δ.Σ της ένωσης παρουσίασε τους νέους προπονητές για τα παιδικά τμήματα. Πρόκειται για τρείς προπονητές που Κατάγονται από την περιοχή μας, προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και είναι διπλωματούχοι προπονητές με εμπειρία σε ακαδημίες και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είναι οι Αλέξανδρος Χουλιάρας,  Γιάννης Θεοδοσίου και  Νίκος Παπαχριστόπουλος. Το Δ.Σ δείχνει με αυτό τον τρόπο την ξεκάθαρη προθεσή του να δώσει επιτέλους το μεγάλο βάρος στα παιδιά.

Επιπλέον η κατεύθυνση στρέφεται στο να στηριχθεί το σύνολο της ομάδας, (μικροί και μεγάλοι, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο) σε παίκτες και προπονητές που σχετίζονται με τον χώρο των Καλαβρύτων, σε ανθρώπους έμπιστους που έχουν συναισθηματική σχέση με την επαρχία και την ομάδα και να μπουν βάσεις μακριά από τις λογικές των λεγεωνάριων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.