Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ - Αύριο Κυριακή 31 Αυγούστου τα τελικά αποτελέσματα.

Τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014 θα αναρτηθούν απο την ΕΕΤΑΑ την Κυριακή 31 Αυγούστου.
Μετά την εξέταση των ενστάσεων, τα τελικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά στην Κυριακή 31 Αυγούστου.
Όπως έχει γίνει γνωστό από το υπουργείο Εσωτερικών, όλες οι θέσεις σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς (σύνολο περίπου 89.000 δικαιούχοι) αναμένεται να καλυφθούν. Οι ενστάσεις που έχουν σταλεί θα εξετασθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων.
Θα γίνουν δεκτές μόνο εκείνες που θα έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 2 μ.μ. της 28ης Αυγούστου.
Οι ενστάσεις θα πρέπει να αναφέρουν ρητά τον λόγο για τον οποίο γίνονται και να συνοδεύονται με το ανάλογο έγγραφο.

Κακόβουλα και ψευδή είναι μηνύματα SMS και e-mails τα οποία έλαβαν γονείς οι οποίοι έχουν καταθέσει αιτήσεις για συμμετοχή των παιδιών τους στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπως αναφέρει η διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Η ΕΕΤΑΑ προχωρά στην παραπάνω ανακοίνωση μετά από καταγγελίες ότι υπήρξε απόρριψη αιτήσεων γονέων που έχουν καταθέσει αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», μέσω SMS ή e-mails.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση ο μοναδικός, επίσημος και έγκυρος τρόπος ενημέρωσης των υποψηφίων γονέων για τη συμμετοχή τους ή μη στο Πρόγραμμα, είναι η ανάρτηση των οριστικών πινάκων η ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε αποστολή ανώνυμων SMS σε κινητά τηλέφωνα ή e-mails στους γονείς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, είναι κακόβουλη και δεν προέρχεται από  την ΕΕΤΑΑ.

Παράλληλα διευκρινίζεται ότι οι γραπτές απαντήσεις που δίδονται σε ερωτήματα που θέτουν γονείς, έχουν πάντα ονοματεπώνυμο και στοιχεία στελεχών της ΕΕΤΑΑ.

πηγή: madata.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.