ΠΑΓΚΡΑΤΕΪΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑ: Το νερό... νεράκι λένε καθημερινά οι κάτοικοι!!!

Πλήρης η εγκατάλειψη από το Δήμο Καλαβρύτων

Εδώ και αρκετό καιρό, οι κάτοικοι των Δ.Ε. Κλειτορίας, Παΐων και Αροανίας διαμαρτύρονται -όχι άδικα όπως αποδεικνύεται καθημερινά- για την πλήρη εγκατάλειψή τους από το Δήμο Καλαβρύτων.

Καθημερινό φαινόμενο το πρόβλημα της ποιότητας και της ποσότητας του νερού, όπου μετά τα Καστριά και στα Παγκρατέικα Καλύβια εν μέσω καλοκαιριού, οι κάτοικοι λένε "το νερό νεράκι". 

Σύμφωνα με όσα μας είπαν, σχεδόν καθημερινά, σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Αιτία, οι βουλωμένες σωληνώσεις λόγω των συμπαγών ασβεστώσεων, που όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, κλείνουν τη διατομή τους, μη επιτρέποντας την διανομή νερού. Όπου βέβαια αυτό καταφέρνει να περάσει, είναι ελάχιστο και ακατάλληλο. 

Ακόμα ένα σοβαρό ζήτημα αναφορικά με την ύδρευση που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι, οι οποίοι ζητούν από το Δήμο Καλαβρύτων να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.