Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας: "Γιορτή Γαστρονομίας" στη Δάφνη Καλαβρύτων

Με μεγάλη επιτυχια  κα πλήθος κόσμου διεξήχθη η γιορτή γαστρονομίας στη Δάφνη Καλαβρύτων, στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο.Δάφνης και της EcoAction, δίπλα στο πανέμορφο ποτάμι του Λάδωνα, ανήμερα της Πεντηκοστής από τον Παγκαλαβρυτινο σύλλογο Πάτρας.
Προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους παραδοσιακά εδέσματα  - φαγητά και γλυκά από τους επαγγελματίες και τις νοικοκυρές της Δαφνης και των γύρω χωριών.
Τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού διασκέδασαν τον κόσμο με το ταλέντο  και τις ικανότητές τους υπό τους ήχους δημοτικής παραδοσιακής μουσικής που εξασφάλισε ο Δήμος, ενώ την παράσταση έκλεψε ο χορός των αλόγων που παρουσίασαν οι ντόπιοι καβαλαρηδες. 
Η γιορτή έκλεισε με πολύ χορό, και την επιθυμία όλων να γίνει θεσμός, όπως ανέφερε και στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Κατερίνα Ασημακοπούλου. 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.