Π. Σακελλαρόπουλος: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ Ν .Φαρμάκης.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ Ν .Φαρμάκης. Είναι μεγάλη τιμή αλλά μεγαλύτερη ή ευθύνη. Τον Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη Του,υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να την προδώσω κ θα κάνω το παν με όλες μου τις δυνάμεις της Θελήσεως,της Νοήσεως κ των Αισθήσεων να την επιβεβαιώνω καθημερινά κ να φανώ αντάξιος της ευθύνης και των προσδοκιών Του. Με πίστη στις Αρχές κ Αξίες της Παράταξης με γνώμονα κ πυξίδα την νομιμότητα,την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την χρηστή διαχείριση, την ευσυνείδητη άσκηση των καθηκόντων μου ,με ήθος,με εντιμότητα,με συναίνεση, με σύνθεση απόψεων, με διάλογο κ ομαδική δουλειά . Αρχές κ Αξίες που πρεσβεύω κ έχω αποδείξει ότι υπερασπίζομαι, όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινάμε για μια Περιφερειακή Αρχή διεκδικητική, που να λύνει προβλήματα, αποτελεσματική, με συμβολή στην ανάπτυξη,στην υλοποίηση επενδύσεων, στην ενίσχυση της απασχόλησης, στην συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα που να υπηρετεί την κοινωνία κ να λειτουργεί υπέρ Της . Τέλος θα είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση για μένα αν στο τέλος έχω κερδίσει την αναγνώριση μέσα από την σκληρή δουλειά! Ξεκινάμε!!!! Ομαδική δουλειά με πίστη κ αφοσίωση στο στόχο κ δικαίωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας. Τρις Νόμοι,μια Γροθιά,μια Καρδιά!!! ΚΑΛΉ ΑΡΧΉ κ ΌΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.