Ούτε σκυλί δεν στέκεται εδώ κύριε πρόεδρε του Κ.Τ.Ε.Λ Αχαΐας

Μετά την μεταφορά του σταθμού των Κ.Τ.Ε.Λ Καλαβρύτων εκτός της πόλης, που πολύ σωστά έγινε, για λόγους που δεν χρειάζεται να εξηγήσει κανείς, ήταν φυσικό να δημιουργηθούν και κάποια προβλήματα για τους χρήστες των υπεραστικών γραμμών. Για να αντιμετωπιστεί μέρος των προβλημάτων δημιουργήθηκαν δυο στάσεις, μια στον Σταθμό του τρένου και μια στο νοσοκομείο.

Η στάση του σταθμού μπορεί να είναι κάπως χρηστική αφού στο σημείο υπάρχει το ΄''κιόσκι'' των ταξί και μπορεί κάποιος να προστατευτεί από τις καιρικές συνθήκες περιμένοντας το λεωφορείο.

Στην στάση του νοσοκομείου όμως τοποθετήθηκε μια πινακίδα και κάτω απ΄αυτήν θα πρέπει να ''απαγκιάσουν'' συνήθως ηλικιωμένοι ασθενείς με προβλήματα ή συνοδοί τους που έχουν πάρει εξιτήριο ή έχουν εξεταστεί.

Κύριε πρόεδρε, απολύτως αφιλόξενη στάση, σε ευαίσθητο σημείο, που το χτυπάει ο βοριάς και σε λίγες μέρες ''δεν θα ΄στέκεται σκυλί'' που λέει και ο λαός μας.

Εσείς θα περιμένατε σε αυτή τη στάση ;

Κάποια στιγμή, αν είμαστε τυχεροί, όλοι θα γίνουμε γεροντάκια και θα περιμένουμε από τους νεότερους σεβασμό και βοήθεια.

 

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.