Ούτε ένα σκουπίδι από τα Καλάβρυτα λένε οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαίας

Δεν έχει λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των 200-250 τόνων σκουπιδιών που παράγουν τα Καλάβρυτα κάθε μήνα αν και υπήρχε αρχικά η περίπτωση να μεταφέρονται στου ''Φλόκα''.Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ.Λαζουράς ελπίζει πως τελικά θα δεχθούν οι κάτοικοι και φορείς της περιοχής της Δ.Ε.Ωλενίας στα πλαίσια της αλληλεγύης και της καλής γειτονίας να δεχθούν τα στερεά απόβλητα των Καλαβρύτων.

Ωστόσο  ...παρουσία Συλλόγων, φορέων, τοπικών συμβουλίων και κατοίκων της δυτικής Αχαΐας και κυρίως της ενότητας Ωλενίας, που αντιδρούν στη μεταφορά  σκουπιδιών  στο ΧΥΤΑ Φλόκα, συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο της δυτικής Αχαΐας, το βράδυ της Παρασκευής.
Την ίδια μέρα στις 8 το πρωί, είχαν αποκλείσει συμβολικά τον ΧΥΤΑ Φλόκα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση της Δυτικής Αχαΐας να ένας μέρος των σκουπιδιών του πύργου αλλά και στην περίπτωση της Πάτρας και το αίτημα του δημάρχου Κώστα Πελετίδη να μεταφερθεί μέρος των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Φλόκα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ξερόλλακα. .
Όπως είπαν χθες στη συνεδρίαση, όπου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας και ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, ήταν ότι η συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει το δρόμο και για άλλους δήμους.Ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι '' Ούτε ένα σκουπίδι από Πύργο αλλά και από Καλάβρυτα  '', όπως δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Δ. Μπαρμπούνης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.