Ορκίστηκαν οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Καλαβρύτων.

Σε μια ατμόσφαιρα που δεν θύμιζε σε τίποτα την προεκλογική περίοδο, τόσο οι επικεφαλής των παρατάξεων, όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ανήκουν σ'αυτές, ορκίστηκαν σήμερα (17/8/2014 ) παρουσία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ.Αμβροσίου και του Μητροπολίτη Βρεσθένης κ.Θεόκλιτου

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της πρώην Μαθητικής Εστίας και εκτός από τους νεοεκλεγέντες παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της Ν.Δ κ.Αθανάσιος Νταβλούρος, ο Δήμαρχος Δυμαίων κ.Χρήστος Νικολάου ,συγγενείς και φίλοι των νέων Δημοτικών Συμβούλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε αίσθηση η απουσία από την τελετή του πρώην Βουλευτή Αχαΐας και πρώην Δημάρχου Καλαβρύτων κ,Αθανάσιου Παπαδόπουλου.Πιθανόν αυτή η απουσία να γεννά ερωτηματικά μπορεί όμως να μην σημαίνει απολύτως τίποτα.Δεδομένου ότι δεν μας είναι γνωστό αν έχει προσκληθεί προσωπικά ή όχι, μένουμε απλά στην παρατήρηση.

Σχετικά με την όλη διαδικασία της ορκωμοσίας θα ακολουθήσει ολοκληρωμένο δελτίο τύπου του Δήμου Καλαβρύτων.

Απο την πλευρά μας ευχόμαστε το  θετικό κλίμα που σήμερα υπήρχε,να διατητηθεί σε όλη την διαρκεια της πενταετίας για το καλό όλων μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.