Ορειβατικός Καλαβρύτων: Το 36ο Πανελλήνιο Πέρασμα του Βουραϊκού

Οι εκδηλώσεις για το 36ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Ορειβάτες – Φυσιολάτρες – Οικολόγοι μα και απλοί περιπατητές, κάθε ηλικίας και φύλου, πλημύρισαν στην κυριολεξία το Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, για να απολαύσουν μια ακόμα φορά, την ομορφιά της ανοιξιάτικης Καλαβρυτινής φύσης και την απαράμιλλη άγρια ομορφιά του Φαραγγιού του Βουραϊκού Ποταμού.

Πρωτοφανή επιτυχία είχαν και οι εκδηλώσεις που διεξήχθησαν το Σάββατο 7 Μαΐου στην έναρξη των εκδηλώσεων για τα 120 χρόνια του Οδοντωτού, μα και στην συνέχεια στις εργασίες της ημερίδας που έλαβε μέρος «στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας» που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσους συμμετείχαν φέτος στις εκδηλώσεις, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου, μα κυρίως τους χορηγούς των εκδηλώσεων μας , επώνυμους και ανώνυμους, χωρίς την βοήθεια των οποίων θα ήταν αδύνατη η φετινή διοργάνωση.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Αχαΐας που για μία ακόμα χρονιά ήσαν κοντά μας.

Ήταν η εγγύηση, για την ασφάλεια των εκατοντάδων πεζοπόρων που πέρασαν το Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.

Σε επόμενο έγγραφό μας θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις εκδηλώσεις του 36ου Πανελληνίου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

Υπενθυμίζουμε από τώρα τις εκδηλώσεις για το 37ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού, που πραγματοποιούνται πάντα το Δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μάη, άρα για τον νέο χρόνο θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαΐου 2017.

Διοργανωτής των εκδηλώσεων επί 36 χρόνια είναι ο Σύλλογός μας και είναι ευτυχής που κάθε χρόνο, έχει την χαρά και την τιμή να τον συνδράμετε με την παρουσία σας.

Σας περιμένουμε και είμαστε στην διάθεσή σας για τις προτάσεις σας, τις σκέψεις σας, τις παρατηρήσεις σας στο: https://www.facebook.com/ΕΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

 

Από το Δελτίο Τύπου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.