ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Απώλεια Νικολάου Ραζή, μέλους μας και Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Μεγάλη η θλίψη των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, μα και όλων των μελών μας για την απώλεια του μέλους μας και Προέδρου του Πειθαρχικού συμβουλίου του Συλλόγου μας Νικολάου Ραζή.

Ότι και να γράψουμε, σε ότι και να αναφερθούμε για την συνεχή παρουσία και συμμετοχή του στα του Συλλόγου μας, μα και στα κοινά όπως λέγονται της πόλης μας, της επαρχίας της και όχι μόνο, θα είναι φτωχό μπροστά στην διαρκή και ανιδιοτελή προσφορά του.

Πανταχού παρών.

Ποτέ δεν έλεγε όχι σε ότι και αν του ζητήσαμε.

Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι στην αγαπητή του μητέρα Ρόζα, την σύζυγό σου Κορίνα και τα δυό κορίτσια του την Ρόζα και την Τζωρτζέλα, οι οποίες ήσαν και είναι και δική μας οικογένεια.

Ο ΣΕΠΟΚΕ (Σκακιστικός, Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων) τον οποίο ξεκινήσαμε με κοινές προσπάθειες, αλλά εσύ τον άνδρωσες και τον γιγάντωσες, προσφέροντας τα μέγιστα στα Καλάβρυτα την επαρχία τους και όχι μόνο, από σήμερα θα είναι πολύ φτωχότερος.

Σου υποσχόμαστε ότι θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε ώστε ο ΣΕΠΟΚΕ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με φωτεινό αστέρι εσένα και θα είναι ο φάρος ανάπτυξης του αθλητισμού και του πολιτισμού για τις επόμενες γενιές των Καλαβρυτινών, όπως εσύ ήθελες και επεδίωκες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.