''Οννεδίτες μαϊμού"-ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Ο ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τη διαμαρτυρία  που επικοινωνούσε, μέχρι σήμερα, η πλευρά του υποψηφίου Προέδρου της ΝΟΔΕ (Ν.Δ) Αχαίας Γιάννη Μάκκα, υιοθέτησε στην πράξη , σήμερα,  η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Αιγιάλειας της παράταξης, η οποία προσερχόμενη στην εκλογική διαδικασία που γίνεται στο κτίριο του ΤΕΕ Δυτ.Ελλάδας στην Πάτρα, υπέβαλλε  γραπτή ένσταση στην Εφορευτική Επιτροπή.

Τα 14 μέλη της τοπικής οργάνωσης υποστηρίζουν ότι  οι εκλέκτορες της ΟΝΝΕΔ Αιγιάλειας που αποτελούν κομμάτι του σημερινού εκλεκτορικού σώματος, δεν έχουν σχέση με την περιοχή και δεν είναι εγγεγραμμένα στο δημοτολόγιο.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος, μιλώντας στον SkaiPatras.gr σημειώνει:"Αυτά που έγιναν, εγώ και η Τοπική δεν θα τα ανεχθούμε πια στο Αίγιο. Προτείναμε έγκαιρα, ντόπια μέλη της νεολαίας της Ν.Δ για τις εκλογές, αλλά κάποιοι μας αγνόησαν επιδεικτικά και τάχα - χωρίς εκλογές - επέλεξαν τρεις άλλους, ξένους παντελώς με την περιοχή. Ας αναλάβει τις ευθύνες της η κεντρική διοίκηση της Ν.Δ".

Πηγή : www.skaipatras.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.