Οι σκέψεις και τα... οράματα του Θανάση Παπαδόπουλου!

Συνάντηση με τον επικεφαλή της παράταξης ΣΠΙΡΑΛ Πέτρο Ψωμά, είχε το περασμένο Σάββατο στα Καλάβρυτα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παράταξης του κ. Ψωμά, οι δύο άνδρες συζήτησαν αυτοδιοικητικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ζητήματα που αφορούν τους δήμους Πατρέων, Καλαβρύτων και ευρύτερα το Νομό Αχαΐας, τα προβλήματα και οι δυσκολίες που η εποχή του covid-19 δημιούργησε στη λειτουργία των δήμων και στους δημότες, οι προοπτικές της αυτοδιοίκησης μετά την περιπέτεια του κορονοϊού και την ψήφιση του νέου νόμου, καθώς και η ανθρωπογεωγραφία της αυτοδιοίκησης του νομού.

Οι δύο άνδρες αναφέρεται στο ίδιο δελτίο τύπου, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν σκέψεις και τα οράματά τους για τις πόλεις τους.

Είναι θετικό το γεγονός, ότι ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, έχει όπως διαβάζουμε, οράματα και σκέψεις για την πόλη των Καλαβρύτων. Τουλάχιστον έστω και εμμέσως είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι τέτοιο. Καλό βέβαια θα ήταν και για τον ίδιο και την παράταξή του, αλλά και για τους δημότες, με κάποιο τρόπο να κάνει κοινωνούς των οραμάτων, των σκέψεων και των απόψεών του ολόκληρη την κοινωνία των Καλαβρύτων.

Για την ιστορία επίσης αναφέρουμε, ότι η παράταξη ΣΠΙΡΑΛ του κου Πέτρου Ψωμά, έλαβε μέρος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές το 2019 στο δήμο Πατρέων, όπου συγκέντρωσε 6.362 ψήφους, ποσοστό 6,38% και 3 έδρες.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη του νέου κύκλου επαφών του Πέτρου Ψωμά με δραστήριους όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου, δημάρχους πόλεων της χώρας, με στόχο την καταγραφή ιδεών και καλών πρακτικών και την επέκταση του αυτοδιοικητικού δικτύου που έχει ήδη δημιουργήσει η παράταξη ανά την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων ξενάγησε τον επισκέπτη του στο κέντρο των Καλαβρύτων και ο Πέτρος Ψωμάς είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τον έντονο τρόπο με τον οποίο ο γειτονικός δήμος τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, με σημάνσεις στα εμβληματικά κτίρια της πόλης και δράσεις που αναδεικνύουν τη συμμετοχή της πόλης στον Αγώνα και συντηρούν την ιστορική μνήμη.

Τις επόμενες εβδομάδες ο Πέτρος Ψωμάς θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε άλλες πόλεις της χώρας, με προτεραιότητα στους υπόλοιπους δήμους του νομού Αχαΐας. Υπενθυμίζεται πως πριν τους περιορισμούς μετακινήσεων που επέβαλε το lockdown είχε ήδη συναντηθεί με 10 εν ενεργεία δημάρχους (Καλαμάτας, Τρικκαίων, Χαϊδαρίου, Πάρου, Αγιάς Λάρισας, Λίμνης Πλαστήρα, Πρέβεζας, Βόνιτσας, Νότιας Κυνουρίας και Ηλιούπολης).

 

Παπαδόπουλος Ψωμάς

 

 

  

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.