Οι πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Πάτρας έκοψαν την πίτα τους

Με την καθιερωμένη κοπής της βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί σε αίθουσα των Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, αποχαιρέτησε το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας τον παλιό χρόνο και υποδέχθηκε το νέο.

Η κοπή έγινε παρουσία πλήθους μελών, γονέων και φίλων και είχε πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς την χρονιά που πέρασε το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας συμπλήρωσε 90 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο από την πλούσια δραστηριότητα των διαφόρων τμημάτων του Συστήματος μέσα στο 2014, έγινε σύντομη αναδρομή στην 90χρονη ιστορία του και παρουσιάστηκαν οι στόχοι και οι δράσεις για το 2015. Επίσης, απονεμήθηκαν έπαινοι στα μέλη και στους βαθμοφόρους του 2ου Συστήματος Πάτρας, που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ο Αρχηγός Συστήματος, Σάκης Τσαγκαρουσίανος, ανέφερε ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε το 2ο Σύστημα μέσα από το προσκοπικό παιχνίδι θα συνεχίσει να προσφέρει όσο μπορεί στην τοπική κοινωνία και κάλεσε τους γονείς και τους φίλους να συνεχίσουν να αγκαλιάζουν το σημαντικό έργο που επιτελείται.

Η όμορφη τελετή ολοκληρώθηκε με προσκοπικά τραγούδια, ευχές για τη νέα χρονιά και το κόψιμο της βασιλόπιτας από κοινού από τον Αρχηγό Συστήματος Σάκη Τσαγκαρουσίανο, την πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Κατερίνα Ξυδιά και τον πρόεδρο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κωνσταντίνο Δάσσιο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.