Οι πολύτιμοι της πρωταθλήτριας Α.Ε.Καλαβρύτων.

Σε ψηφοφορία που διενεργήθηκε στην δημόσια ομάδα στο face book ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΕΣ ΓΝΩΜΕΣ με το ερώτημα ''Ποιος κατά την γνώμη σας ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Καλαβρύτων για την '' χρονιά τίτλου '' συμπεριελήφθησαν οι 10 που κατά την έναρξη της ψηφοφορίας είχαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σύμφωνα με τα στοιχεία της Ε.Π.Σ.Α.Αχαίας.

Ψήφισαν 223 χρήστες και επέλεξαν σύμφωνα με τα προσωπικά τους κριτήρια και χωρίς να υπάρχει τρόπος να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα.

Φυσικά σε μια τέτοιου είδους ''χαλαρή ψηφοφορία'' η επιλογή δεν γίνεται με αυστηρά αθλητικά κριτήρια μόνο, αλλά παίζουν ρόλο και οι προσωπικές φιλίες. Ωστόσο παράγεται ένα αβίαστο αποτέλεσμα

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθεί είναι ότι σε ένα ομαδικό άθλημα δεν μπορεί να υπάρξει ένας μόνο αθλητής που να ξεχωρίσει με τον όποιο τίτλο.

Η μαραθώνια χρονιά είχε πάρα πολλούς και δύσκολους αγώνες και στον πρώτο γύρο, πριν ακόμα γίνουν οι προσθήκες, υπήρξαν παιδιά που βοήθησαν σημαντικά στο να μείνει η ομάδα σε τροχιά τίτλου και να διατηρήσει το αήττητο.

Είναι οι Καλδίρης, Βλάχος .Π , Βλάχος .Α, Τζόβολος. Δ, Παπαθανασίου, Νασιώτης

Η συμμετοχή των Σταθόπουλου, Αλευρίτη, Ντιούφ , Βραχλιώτη έδωσε λύσεις από την άμυνα μέχρι το σκοράρισμα, η πολύχρονη παρουσία των Τζόβολου, Κανελλόπουλου, Μπερτσουκλή αποτελούσε πάντα τον βασικό πυρήνα, η σταθερότητα, τα τρεξίματα, και το πάθος των Παπαγεωργίου, Αλεξόπουλου και Παπαδόπουλου ήταν ο κινητήρας της ομάδας. Η κατακόρυφη άνοδος του Θανόπουλου και η λύσεις : Gerald , Κουτρουμάνης, Τσαβαλάς, Μπαχάς, Πετερέλης, Κακκαβάς, Παλαιολογόπουλος, Κυριακόπουλος δημιουργούσαν το επιθυμητό ''βάθος'' και τις πολύ καλές εναλλακτικές για τον πάντα ήρεμο Γιάννη Παλαιολογόπουλο.

Ξεχωριστή αναφορά στον πρώτο σκόρερ της ομάδας Γ. Αναγνωστόπουλο και στον εκπληκτικό τερματοφύλακα Κ. Παπαδημητρόπουλο που η απόδοσή του σε ολόκληρο το πρωτάθλημα ήταν πάνω από την Γ'κατηγορία ,τουλάχιστον.

Καλή επιτυχία για την επόμενη χρονιά στα παιδιά που με την βοήθεια του κόσμου, της διοίκησης και του προπονητή δημιούργησαν μια αγαπημένη οικογένεια και τελικά αυτό είναι μάλλον το κλειδί της επιτυχίας.

Η ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο και για τις τρεις πρώτες θέσεις είχε ως εξής :

Αναγνωστόπουλος .Γ 87 ΨΉΦΟΙ

Αλεξόπουλος .Χ 65 ΨΗΦΟΙ

Παπαδημητρόπουλος .Κ 36 ΨΗΦΟΙ

 

Θεόδωρος Παπαδόπουλος 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.