Οι μονοπωλειακές λογικές των επαγγελματιών της ενημέρωσης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί

Με αφορμή δημοσίευμα τοπικού blog, σύμφωνα με το οποίο υποδεικνύεται σε εκλεγμένο Δ.Σ., το που και πότε θα στέλνει τις ανακοινώσεις του, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Το KalavrytaNet είναι ένας διαδικτυακός χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών και απόψεων, και οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να δημοσιεύει τις απόψεις του ελεύθερα, χωρίς λογοκρισίες και αποκλεισμούς, αρκεί τα κείμενα να μην είναι υβριστικού και προσβλητικού περιεχομένου.

Η ομάδα του KalavrytaNet είμαστε απλοί διαχειριστές, και χωρίς να αποσκοπούμε σε κάποιο κέρδος η προσωπικό όφελος, έχουμε θέσει τους εαυτούς μας και τις γνώσεις μας στην υπηρεσία της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της ενημέρωσης για το καλό της επαρχίας μας. Δεν είμαστε επαγγελματίες της ενημέρωσης και γι αυτό ακριβώς δημιουργήσαμε το KalavrytaNet, ενάντια σε μονοπωλειακές τακτικές του παρελθόντος και σε παιχνίδια για προσωπικό ώφελος ορισμένων επαγγελματιών του κλάδου των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξουν κάποια εκλεγμένα μέλη Δ.Σ. Συλλόγων ή Ενώσεων που να υιοθετούν η να ενισχύουν τέτοιες τακτικές. Αν υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντιληψή μας είμαστε εδώ για να το καταγγείλουμε.

Έχουμε γεννηθεί και μεγαλώσει στην πόλη των Καλαβρύτων και είμαστε γνωστοί σε όλη την τοπική κοινωνία. Δε θα επιτρέψουμε λοιπόν σε κανέναν να αμφισβητήσει την εγκυρότητά μας και την αξιοπιστία μας.Είμαστε πάντα στην διάθεση οποιουδήποτε πιστεύει στην ελεύθερη ενημέρωση, μακρυά από λογικές ιδιοτέλειας, επαγγέλματος και προσωπικού ωφέλους.

Εύλογο είναι λοιπόν να υπάρχει ανησυχία από κάποιους επαγγελματίες του είδους μήπως χάσουν τα κεκτημένα. Τους καταλαβαίνουμε, γιατί ούτε και εμείς περιμέναμε ότι από τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του KalavrytaNet η ανταπόκριση θα ήταν τόσο μεγάλη. Ίσως το ευχαριστώ προς όλους εσάς που στηρίζετε αυτή την προσπάθεια να είναι λίγο. Από εσάς αντλούμε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε. Εμείς θεωρούμε καθήκον μας να διατηρήσουμε το KalavrytaNet μακρυά από επαγγελματίες του είδους, προσωπικά παιχνίδια και μικροπολιτικές τακτικές, πάντα στην υπηρεσία της ενημέρωσης και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.

Οι διαχειριστές του KalavrytaNet.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.