Οι κομάντος των Καλαβρύτων με.... σήμα την γραβάτα !!!!

Ονόματα δεν θα γράψω, γιατί απέναντί μας είναι αυλικοί του συστήματος με ειδικότητα στην δημιουργία της βάσης μιας πυραμίδας η οποία ευθύνεται για την πνευματική τουλάχιστον κρίση του λαού μας.

Ονόματα δεν θα γράψω, γιατί απέναντί μας είναι δικομανείς, λασπολόγοι, και  άϋλοι πινόκιο.

.......Μια μέρα του Νοέμβρη το ειδικό ''Τάγμα εισόδου'' εκτελώντας αποστολή με την κωδική ονομασία ''Λαθρεπιβάτες του ονόματος των Καλαβρύτων'', χρησιμοποιώντας το στοιχείο του αιφνιδιασμού, κατάφεραν να παραβιάσουν την ''ανοικτή θύρα '' αυτονόητων αιτημάτων και την καλή πρόθεση του οικοδεσπότη τους.

Η ανάγκη για απόλυτη μυστικότητα πριν, έπεισε όλα τα μέλη της αποστολής, στην οποία συμμετείχαν αξιωματικοί, επιτελικοί, μια φωτογραφική μηχανή και ένας που ξεχώριζε, ένας απλός στρατιώτης που μάχεται ενάντια στην λήθη γιατί έζησε την φρίκη.

Την νεκρική ησυχία των κομάντος πριν και κατά την είσοδο διαδέχθηκαν τρελά πανηγύρια, άμετρος κομπασμός και κουβέντες για ποσοστό αποδοχής της ενέργειάς τους από το 90% των Καλαβρυτινών.

'Ηταν επιτέλους αλήθεια.... η φωτογράφιση στέφθηκε από επιτυχία.!!!

Πιστή η ομάδα στην εκπαίδευσή της αμέσως μετά ΧΑΘΗΚΕ .......

Χάθηκε όχι γιατί δεν μπορεί και δεν γνωρίζει ότι είναι ώρα να δώσει χέρι βοηθείας στους λαβωμένους κτηνοτρόφους, στους ταλαιπωρημένους αγρότες μας, όχι γιατί δεν ξέρει και δεν μπορεί να καταγράψει τις φτωχές οικογένειες, να φροντίσει για την φοίτηση των άπορων μαθητών της περιοχής μας, να ελαφρύνει τις πολύτεκνες οικογένειες κ.λ.π

ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΜΙΑ Μη Κυβερνητική Οργάνωση και τα ......λύνεις με το αζημίωτο.

Χάθηκε γιατί αυτή είναι η συνήθης λειτουργία των ''πυρήνων εν υπνώσει'', εξαφανίζονται για μακρύ χρονικό διάστημα ............και ξαφνικά, να'σου μια πολυτελής εκδήλωση του τύπου ''εμείς και εμείς'' με καλοντυμένες ,στολισμένες σαν φρεγάτες κυρίες, με ''επιφανείς'' ομιλητές, λάβαρα και ευαισθησίες για προσωπικότητες της Ελληνικής επανάστασης κ.α'

Τα θύματα και οι απόγονοί τους περιμένουν δικαίωση και ξαναγίνονται θύματα μιας ευκαιριακής, ''προς ίδιον όφελος'' στρατηγικής.

Η δικαιολογία των ''αυτονομιστών'' που διεκδίκησαν τα δικαιώματα της ιστορικής αλήθειας, μπορεί να είναι ότι οι επίσημοι διαχειριστές είναι από γλυκανάλατοι έως προδότες,αλλά κάτι τέτοιο είναι αυθαίρετο. Κανείς δεν έχει πείσει, με στοιχεία, τους ανθρώπους που σήμερα πατούν σε ''κόκκινο χώμα'', ούτε για την ύπαρξη πρακτόρων ,ούτε για την ύπαρξη πατριωτών.

Λίγο δυσνόητα αυτά τα  λόγια, αλλά έχουν πολλές φωτογραφίες. Τα πρόσωπα που φωτογραφίζονται ΕΧΟΥΝ σχέση με πραγματικά περιστατικά και το μέσα τους είναι ίδιο με το έξω τους......Καλοντυμένο !!!

Βοήθειά μας .........

Παπαδόπουλος Θεόδωρος 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.