Οι γνωστοί μας με “TOYOTA Corolla GT” στο 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ .

Συμμετοχή αυτή την φορά για την κατηγορία της C4/E10 με ένα πλήρωμα της λέσχης μας. Ο λόγος για τους George Karouzos– Panagiotis Bravos που θα συμμετάσχουν.

Ο Γιώργος Καρούζος, από την Κλειτορία, με ένα “TOYOTA Corolla GT” και έχοντας ως συνοδηγό του τον Παναγιώτη Μπράβο από τη Λυκούρια, στο 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ .

Έχοντας δυο επιτυχημένες εμφανίσεις σε 38ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ και 22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ MINI ΡΑΛΛΥ που κατέλαβαν την 3η θέση της C3/C4 και την 2η θέση της ΕΕ10 αντίστοιχα, ευελπιστούν στην συνέχιση των καλών εμφανίσεων. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!!!!

Ο αγώνας προσμετρά στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου με την πόλη του Αιγίου να αποτελεί το κέντρο του αγώνα και την κατηφορική ειδική «ΦΤΕΡΗ», να αποτελεί το πεδίο των μαχών για τους αγωνιζόμενους.
 
Η ειδική διαδρομή έχει μήκος 17.1 χλμ και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, οπότε τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 34.2 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 76χλμ.RALLY FTERHS LOADING
 
Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISIONστην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας.
 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00.
Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων.

 

 
πηγη kalavrytapress

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.