Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Ε.Π.Α.Λ.Καλαβρύτων που βραβεύτηκαν

Οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων βραβεύτηκαν σε εκδήλωση παρουσίασης των φωτογραφιών του μαθητικού διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα «Ανακάλυψε την Ευρώπη στη Δυτική Ελλάδα». Ο μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (από 2 - 20 Νοεμβρίου 2015) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας και διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μαζί με το Europe Direct Πάτρας.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές Λυκείων και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας με στόχο οι μαθητές να έρθουν σε άμεση επαφή και να «ανακαλύψουν» έργα που έχει κατασκευάσει, υλοποιήσει ή χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω του ΕΣΠΑ. Στα πλαίσια αυτού του διαγωνισμού, οι μαθήτριες του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων με τη φωτογραφική μηχανή ή το κινητό τους αναζήτησαν στην περιοχή μας τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα έστειλαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ύστερα από πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οι μαθήτριες και οι δύο συνοδοί καθηγήτριες (κ. Κάντζαρη Βασιλική και κ. Χριστοφιλοπούλου Αλεξία) παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε χθες 21 Δεκεμβρίου2015 και στην οποία ανακοινώθηκαν οι νικητές του Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας. Τα βραβεία που δόθηκαν στους νικητές ήταν προϊόντα τεχνολογίας, καθώς και ένα ειδικό λεύκωμα που τυπώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε και έκθεση στην οποία παρουσιάστηκαν όλες οι συμμετοχές.

Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του σχολείου μας:

Δαλάπα Γεωργία

Δαλάπα Σοφία Κωνσταντίνα

Καποτά Ελένη- Νεφέλη

Καποτά Μαρία

Μαντά Βασιλική

Σπυροπούλου Χαρίκλεια

Τζελέπη Δήμητρα

 

Βραβείο έλαβε η Δαλάπα Γεωργία.

Έπαινο έλαβε η Τζελέπη Δήμητρα

 

Η κ. Κάντζαρη Βασιλική, διευθύντρια του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων συνεχάρη όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για μαθητές από απομακρυσμένες περιοχές της Περιφέρειάς μας να συμμετέχουν σε τέτοιες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του σχολείου μας ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που έδωσε την ευκαιρία στις μαθήτριες του σχολείου μας να παραβρεθούν στην έκθεση φωτογραφίας και στην εκδήλωση της βράβευσης, και ιδιαίτερα την κ. Πουλιάση και την κ. Αδαμοπούλου για τη βοήθεια που μας παρείχαν στα πρακτικά ζητήματα της μετακίνησης.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.