Οι εξαιρετικές εκδηλώσεις του σκακιστικού Καλαβρύτων

Πράγματι εξαιρετικός είναι ο απόηχος των Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που πραγματοποίησε ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), ειδικά το καλοκαίρι του 2015, στην Επαρχία Καλαβρύτων.

Συνεχίζοντας την εφαρμογή του Ετήσιου Προγραμματισμού του, μετά από την συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος και στους Σχολικούς Αγώνες (σε Τοπικό-Περιφερειακό και Πανελλήνιο επίπεδο) – τις ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις αθλητών του (δύο φορές την εβδομάδα) – την Εκτύπωση του Εξαιρετικού Βιβλίου/Λευκώματος (με τις σκακιστικές και εικαστικές Εκδηλώσεις Επετείου Μνήμης Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος) – το Πανελλήνιο Κύπελλο “Ελευθέρια” (αφιερωμένο στην απελευθέρωση των Καλαβρύτων) – τα Εσωτερικά Τουρνουά και τις λοιπές αναμετρήσεις – την βράβευση Φορέων/Συλλόγων/Ατόμων που προάγουν τον Πολιτισμό – την κοινωνική Πρόνοια σε συμπολίτες μας – την συμμετοχή σε λοιπές Εκδηλώσεις και Διοργανώσεις σε ολόκληρη την Επαρχία Καλαβρύτων (και όχι μόνον), ο ΣΕΠΟΚΕ πραγματοποίησε και καλοκαιρινή δραστηριότητα, όπως Ατομικούς Αγώνες/Μαθήματα/Επίδειξη 'τυφλού' σκάκι από την Πολυπρωταθλήτρια Μεγάλη Μαιτρ και Αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Άννας Μαρίας Μποότσαρη στα Καλάβρυτα και Σιμουλτανέ του Προέδρου Δρ Ν. Χ. Ραζή σε Σπεπαστό και Καλάβρυτα, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για όλες και όλους.

Το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι Πολίτες, αποτελεί για τον ΣΕΠΟΚΕ την καλύτερη αναγνώριση του ποικιλλόμορφου έργου που 20 χρόνια τώρα παράγει σε Αθλητικό-Πολιτιστικό και Κοινωνικό επίπεδο, όχι μόνον σε Τοπικό, αλλά και σε Περιφερειακό και Πανελλήνιο επίπεδο. Επιπλέον, σκορπά τη βάσιμη αισιοδοξία ότι διαμέσου της αναγνώρισης και της συμπαράστασης Δημοτικής Αρχής/Πολιτών/Φορέων/Σωματείων/Οργανώσεων/Συνδέσμων, θα συνεχίσει να προσφέρει και στο μέλλον, ειδικά στον Μαρτυρικό και Ηρωικό Καλαβρυτινό τόπο και στους Πολίτες του. Ήδη προγραμματίζονται συστηματικά Μαθήματα Ζατρικίου-πολλαπλές Δρατηριότητες και επιτέλεση (ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ) του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Σκακιστικού Σκίτσου.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.