Οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαβρύτων, για τον πρόωρο θάνατο της Σωτηρίας (Ρίας) Κορδά - Τσαβαλά

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τον πρόωρο θανάτο της Σωτηρίας (Ρίας) Κορδά, σύζυγο Λευτέρη Τσαβαλά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων, με την αναγγελία του πρόωρου θανάτου της Σωτηρίας (Ρίας) Κορδά του Νικολάου, συζύγου του συναδέλφου μας Λευτέρη Τσαβαλά, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο συνάδελφο δημοτικό υπάλληλο, Λευτέρη Τσαβαλά, στα τρία (3) παιδιά τους Γιώργο, Νίκο και Αγγελική, στους γονείς τους, τα αδέλφια τους και λοιπούς συγγενείς τους.

Αντί για στεφάνι να κατατεθεί από το Δ.Σ χρηματικό ποσό στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο (Κ.Ε.Δ.Ι.Κ), για την ενίσχυση του έργου υπέρ των ανήμπορων και των κατάκοιτων.

Η ανακοίνωση αυτή να επιδοθεί στο συνάδελφο Λευτέρη Τσαβαλά από το Δ.Σ του συλλόγου και να δημοσιευθεί στα τοπικά μέσα ηλεκτρονικής ειδησεογραφίας.

Ο Πρόεδρος               Ο Γραμματέας                 Τα μέλη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.