Οι εκδηλώσεις για το 41ο Πέρασμα του Φαραγγιού του Βουραϊκού. - Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου 2021

Από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαβρύτων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση - πρόσκληση για το 41ο Πανελλήνιο Πέρασμα του φαραγγιού του Βουραϊκού ποταμού, που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου 2021:

Θέλοντας να μην χαθεί και φέτος η χρονιά για την πραγματοποίηση του Πανελληνίου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού, ο Δήμος Καλαβρύτων με μια δυναμική και γενναία πρωτοβουλία, στηρίζει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων για τις διαδημοτικές μετακινήσεις που ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή του κράτους για τον Covid-19.

Για φέτος οι εκδηλώσεις, αγκαλιάζοντας και την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως για τις 5 Ιουνίου κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθούν στις 05 και 06 Ιουνίου 2021. Στις 5/6, ημέρα Σάββατο,  θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα και στις 6/6 ημέρα Κυριακή,  το Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

Σας προσκαλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε στην ονειρική και μαγευτική πορεία στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

Οι συμμετέχοντες ανά ομάδες, με υπεύθυνους τους αρχηγούς των ομάδων, πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τα μέτρα τήρησης που εφαρμόζονται μετά τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ ( Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας).

Ανακοινώνονται σε συνεχή βάση στο διαδίκτυο και στο fb: COVID-19: Κέντρο πληροφοριών. Συμβουλές επίσης πρόληψης :Πηγή Π.Ο.Υ ( Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας δεν θα υπάρχει παροχή φαγητού αλλά μόνο τα απαραίτητα: νερό, αναψυκτικά, γλυκίσματα κ.λπ (όλα συσκευασμένα σε ατομικές μερίδες).

Γι’ αυτό παρακαλούμε, μόνο για φέτος, να φροντίσετε ώστε να έχετε μαζί σας πρόχειρο φαγητό και νερό για την διαδρομή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.