Οι αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στη συνεδρίαση του Ιουλίου

Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, της Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων, που έγινε την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 στο Τοπικό Κατάστημα, πάρθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ οι παρακάτω αποφάσεις:

  • Τοποθέτηση προειδοποιητικών σηματοδοτών εντός της πόλεως των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα, α) στη θέση Ιωάννη Κουτσοχέρα και Νικολάου Στριφτόμπολα και β) στη θέση γωνία Νοσοκομείου έμπροσθεν της οικίας Κανελλόπουλου επί της οδού Παν. Πόλκα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από πρόταση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ηλία Αρμπή, επειδή όπως είπε στην εισηγησή του, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος λόγω της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων στη ζώνη της πόλεως (από Δικαστήρια έως το Νοσοκομείο) και ως εκ τούτου πρέπει να ληφθούν προληπτικά μέτρα και πρότεινε την τοποθέτηση στα δύο αναφερόμενα σημεία σηματοδοτών που να προειδοποιούν τους οδηγούς των οχημάτων για την ελλάτωση ταχύτητας και την σχετική προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων.
  • Σύνταξη μελέτης για την ανάπλαση των πεζοδρομίων της πόλεως των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα, α) Να γίνει σχετική μελέτη για την ανάπλαση των πεζοδρομίων της πόλεως των Καλαβρύτων, β) Να επιλεγεί συγκεκριμένος τύπος της κατασκευής για την ομοιομορφία του έργου και, γ) Να αφαιρεθεί από τα πεζοδρόμια κάθε παράνομη πινακίδα και αντικείμενα επ' αυτών. Το θέμα αυτό εισηγήθηκε το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Φώτιος Κουτσογιαννόπουλος.
  • Καθαριότητα της πόλη των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα, α) Να γίνει άμεσος καθαρισμός στην είσοδος της πόλεως έναντι του κτιρίου της Πυροσβεστικής, επί των πεζοδρομίων και ρείθρων στιην οδό Πατρών - Καλαβρύτων, β) Να γίνει καθαρισμός γύρωθεν του Νοσοκομείου, όπως και στην Πλατεία Χελμού διότι η εικόνα είναι απαράδεκτη για την πόλη μας και, γ) Να γίνει τοποθέτηση μικρών κάδων απορριμάτων στο χώρο του Γυμνασίου και το χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Το θέμα αυτό εισηγήθηκε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ηλίας Αρμπής, ο οποίος τόνισε στην εισήγσή του ότι η πόλη πρέπει όχι μόνο να φαίνεται καθαρή αλλά και να είναι καθαρή.
  • Απομάκρυνση των εγκατελειμμένων οχημάτων και συγκεκριμένα, Να γίνει απομάκρυνση των εγκατελειμμένων οχημάτων από την πόλη των Καλαβρύτων, διότι αποτελούν εστία μολύνσεως και πρόκλησης διαφόρων ατυχημάτων, πρόβλημα κθκλοφορίας και πρόσβασης οχημάτων και πεζών. Την εισήγηση έκανε το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Φώτιος Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος είπε στην εισηγησή του, ότι αυτό άλλωστε προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία και κάλεσε το Δήμο να το πράξει όπως άλλωστε έχει καθήκον.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.