ΟΓΑ-Απο σήμερα η τρίτη δόση του οικογενειακού επιδόματος

Απο σήμερα το απόγευμα σταδιακά οι δικαιούχοι για το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ (επίδομα τέκνων, πολυτεκνικό και τριτεκνικό επίδομα) θα δούν τα χρήματα από την τρίτη δόση στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ήδη όπως αναφέρουν δικαιούχοι στο dikaiologitika.gr η κατάσταση της αίτησης τους έχει αλλάξει και αναγράφει ότι έχει σταλεί η πληρωμή της τρίτης δόσης μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ

Ετσι μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η καταβολή απο το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ στους δικαιούχους .Σύμφωνα με τα στοιχεία η τρίτη δόση αφορά 650.000 οικογένειες ποσό που αντιστοιχεί σε 150 εκατ. περίπου.

Συγκεκριμένα, η καταβολή για τα επιδόματα του τρίτου τριμήνου θα ολοκληρωθεί αύριο 18 Σεπτεμβρίου αντί Οκτωβρίου και θα περιληφθούν σ’ αυτήν την καταβολή και τα δικαιούμενα επιδόματα 1ου και 2ου τριμήνου για όσους δικαιούχους δεν τα έχουν λάβει μέχρι τώρα.

Επίσης, τα επιδόματα για το τέταρτο τρίμηνο θα καταβληθούν 18 Δεκεμβρίου αντί του Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Να υπενθυμίσουμε ότι την εντολή να δοθούν ένα μήνα νωρίτερα τα επιδόματα από ότι προβλέπεται αλλά και οι επόμενες καταβολές των επιδομάτων τέκνων και ειδικών επιδομάτων τριτέκνων – πολυτέκνων, έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Β.Κεγκέρογλου.


www.dikaiologitika.gr
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.