Ο Τάκης Κατσιαρδής νέος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄Ανω Λουσών «Τα Σουδενά».

Στις 14 Αυγούστου 2016, στην Τοπική Κοινότητα των ΄Άνω Λουσών του Δήμου Καλαβρύτων και στο κτίριο της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης, έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε. , του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄Ανω Λουσών «Τα Σουδενά».

 

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ, έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Γεωργ. Κατσιαρδής .

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Ιωάννης Σπηλ. Χρυσανθακόπουλος.

Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. Παναγιώτης Περ. Ρεκούτης

Ταμίας του Δ.Σ. Ανδρέας Ιωαν. Νικολόπουλος.

Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. Ανδρέας Αλεξ. Παυλόπουλος.

Μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Σταμ. Ανδριόπουλoς.

Μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Γερασ. Ανδριόπουλος.

 

 

Η νέα σύνθεση της Ε.Ε. έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος της Ε.Ε. Χαράλαμπος Νικ. Ρεκούτης.

Μέλος της Ε.Ε. Σταμάτης Μιχ. Ανδριόπουλος.

Μέλος της Ε.Ε. Σταύρος Παυσ. Γουρζέλας.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του νέου Δ.Σ, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της νέας Ε.Ε., ευχαριστούν το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και την απερχόμενη Εξελεγκτική Επιτροπή του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄Ανω Λουσών « Τα Σουδενά», για την μέχρι 14-8-2016 ανεκτίμητη προσφορά τους στο Σύλλογο, ιδιαίτερα δε, ευχαριστούν, τον επί τριάντα δύο (32) συναπτά έτη (από ιδρύσεως του συλλόγου 1984-2016) Πρόεδρο του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, Παναγιώτη Δημ. Κωστόπουλο, τον οποίο, πλέον αποκαλεί, Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του νέου Δ.Σ. η οποία θα τεθεί ως θέμα ημερήσιας διάταξης στην επόμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για λήψη όμοιας.

 

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος, νεαρός τότε που ιδρύθηκε ο Σύλλογός μας, είκοσι έξι (26) ετών, εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, και μέχρι σήμερα, εξέφραζε κατά τη γνώμη μας και πιστεύουμε και κατά την γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των συγχωριανών μας (αν όχι όλων), την αγάπη, την ενότητα, τη δημιουργικότητα, , την ενεργητικότητα, τη συλλογικότητα, την ανιδιοτελή προσφορά και ανταποκρίθηκε πλήρως στο πολιτιστικό έργο που είχε αναλάβει από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Μπορεί να ήταν κάτοικος Αθηνών, τον νοιώθαμε όμως καθημερινά δίπλα μας, στα Πάνω Σουδενά, γνωρίζουμε την μεγάλη αγάπη του για το χωριό του και χωριό μας και όποτε απουσίασε από τα πολιτιστικά μας δρώμενα, για αντικειμενικούς λόγους, (δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά), γνωρίζαμε όλοι μας, ότι τον διακατείχε μεγάλη στενοχώρια.

 

Το ευχαριστούμε θερμά, για άλλη μια φορά, και πιστεύουμε ακράδαντα, ότι, πάντα θα είναι μαζί μας, στις εκδηλώσεις μας, στη βοήθεια που χρειάζονται αυτές για να υλοποιούνται με επιτυχία, όπως ήταν πάντα, καθώς και στην «ψυχαγωγία» όλων μας με τα συνήθη και ατελείωτα ντόπια αστεία του, όπως τον γνωρίζαμε και μας είχε συνηθίσει.

 

Τον αποκαλούσαμε με το οικογενειακό του παρατσούκλι: Βλέκος.

 

Τώρα του λέμε: Πάνο Βλέκο, αγαπητέ Επίτιμε Πρόεδρε του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄Ανω Λουσών «Τα Σουδενά», είσαι μέσα στην καρδιά μας, σ’ αγαπάμε πολύ, να ‘χεις πάντα υγεία, να είσαι πάντα χαμογελαστός όπως σε ξέρουμε, πάντα χωρατατζής με τα αστείρευτα αστεία σου «καλύπτοντας» ένα μέρος των αναγκών των συγχωριανών μας, με πιο πολλές και συχνές επισκέψεις σου στα Σουδενά, που θα μας δίνεις δύναμη, χαρά και δημιουργικότητα.

 

Σ’ ευχαριστούμε για όλα.

Για το Δ.Σ και την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                   Ο Γραμματέας του Δ.Σ.

Παναγιώτης(Τάκης) Κατσιαρδής                     Πάνος Ρεκούτης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
18 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.